özkan ilhan

  • 20+ jaar ervaring als professionele verhuizer
  • creatief in het bedenken van oplossingen
  • denkt mee met uw mogelijkheden

eigen Verhuisbedrijf

Ik had vroeger nooit gedacht, dat ik als barman Ozie met horeca ambitie, een eigen verhuisbedrijf zou beginnen. Maar ja, ze zeggen wel eens dat het leven is wat gebeurt terwijl je andere plannen maakt.

In mijn jaren als leidinggevende bij een groot opslagbedrijf, kwam ik constant in contact met mensen die gingen verhuizen. Ik heb goed naar hen geluisterd, naar wat zij belangrijk vinden. Vervolgens heb ik die kennis meegenomen en ben ik als zzp-er/verhuizer gaan werken voor enkele grote verhuisbedrijven.

Hier heb ik de professionele kneepjes van het verhuisvak geleerd. Een doos kun je volstoppen met van alles en nog wat, of je kunt planmatig te werk gaan waardoor je je verhuizing een stuk eenvoudiger maakt. Verhuizen is niet alleen dozen en meubels sjouwen.

 

  • Er komt veel logistiek werk bij kijken; hoe verpak je die piano veilig?
  • Hoe krijg je die kast van de wenteltrap af?
  • Hoe laad je de verhuiswagen in?
  • Hoe stuur je de verhuizers goed aan zodat iedereen weet wat hij moet doen?
  • En hoe zorg je ervoor dat alles naar wens van de klant verloopt?

verhuizing is Ontzorgen & meedenken

 

Dierbare spullen

Als verhuisbedrijf ontlast je mensen van een zware taak, maar moet je je ook realiseren dat je aan hun dierbare spullen zit. Wat rommel lijkt voor de een, is een dierbare herinnering voor de ander. Zo moet je omgaan met de klant en zijn spullen. En dat is precies mijn kracht; ik luister naar mensen, loop samen met ze door het huis en geef hen alle ruimte om te vertellen en laten zien wat hun dierbare spullen zijn.

eerlijke prijs

Soms wil de klant zelf enkele dingen inpakken en verhuizen. Dat kan bij mij en daar pas ik mijn prijs ook op aan. Ik ben hier altijd transparant in.
Bij mij geen lokkertjes met een bodemprijs, maar een passende prijs voor het werk dat gedaan moet worden. Ik zorg voor eerlijkheid en duidelijkheid vooraf, zodat er achteraf geen verrassingen zijn.

klant centraal

De klant staat echt volledig centraal bij mij; ik wil de klant van dienst zijn op mijn manier. Daarom ben ik mijn eigen verhuisbedrijf gestart. Verhuis Service Made; hier kan ik mijn klantgerichtheid helemaal in kwijt. Ik richt mij bovendien steeds meer op de zakelijke markt. Momenteel ben ik het enige verhuisbedrijf in Made en daar ben ik trots op. Ik werk vooral met verhuizers die ik ken, op wie ik kan bouwen en die de visie van Verhuis Service Made omarmen.

Nooit gedacht dat ik mijn “horeca-ei” kwijt kon in een verhuisbedrijf, maar dat is gelukt!

Iedere verhuizing verzorg ik professioneel en met veel plezier. Vooral dat laatste komt over bij de klanten en krijg ik terug in hun tevredenheid.

Özkan

 

Bel ons direct op nummer:

06 – 42 55 09 20

WhatsApp direct via:

Klik hier voor WhatsApp

Bereikbaar:

Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00 uur

Wij horen graag van u: